AxisKW
main-banner image

JULNAR

The client required a mixture of Greek and Middle-Eastern design styles for the restaurant. The Dine Zone area consists of former villas now-turned into restaurants, with each providing a unique experience. The goal of Villa Julnar is to provide a welcoming atmosphere and offer different spatial themes, including an upper terrace covered with windows and a lower courtyard area offering a relaxing view of a green-wall consisting of different plants to look at while customers enjoy their food. طلب العميل تصميم مستوحى من النمط اليوناني والأندلسي للمطعم. حيث تتكون منطقة داين زون من فيلات سابقة تم تحويلها الآن إلى مطاعم ، حيث يوفر كل مطعم تجربة فريدة من نوعها. الهدف من فيلا جلنار هو توفير جو ترحيبي ذو طابع مختلف ، بما في ذلك شرفة علوية مليئة بنوافذ ومنطقة فناء سفلي توفر إطلالة مريحة على الجدار الأخضر الذي يتكون من نباتات مختلفة يضفي نوع من الاستمتاع للعملاء.

YEAR

2019

CATEGORY

RESTAURANT

portfolio image portfolio image portfolio image
  • YEAR : 2011
  • LOCATION : Guangzhou, China
  • CATEGORY : House
  • CREATIVE DIRECTOR : Harmony Soulth
  • VISUALIZATION :